Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dramatické VIDEO záchrannej akcie: V mori sa spojili plavci, aby pomohli topiacim sa

 Záchranná akcia na argentínskom pobreží
Záchranná akcia na argentínskom pobreží (Zdroj: Foto: YT/JuDiVePi Tv)

MONTE HERMOSO - Poriadna dráma sa strhla na argentínskom pobreží. Dovolenkári vytvorili ľudskú reťaz, aby pomohli plavčíkom zachrániť troch topiacich sa ľudí. Záchranná akcia je zachytená na video.

Plavci vytvorili ľudskú reťaz, aby pomohli plavčíkom záchraniť troch ľudí pred utopením sa na pláži v Monte Harmoso v Argentíne, 200 míľ južne od hlavného mesta Buenos Aires. Video nasnímal náhodný svedok. Ľudia sa v rozbúrenom mori pochytali za ruky, aby pomohli zachrániť ľudské životy."More je veľmi silné, majú problémy dostať ich odtiaľ," počuť z videa.

Obrovské vlny prekážajú záchranárom dostať ľudí do bezpečia. Ľudská reťaz pomôže plavčíkom ľudí zachrániť. "Teraz je všetko v poriadku. Podarilo sa im dostať k brehu, už sa dotýkajú piesku pod vodou," odznelo v závere videa. Po tom, čo sa všetci zachránení dostanú z vody, prítomný dav s radosťou tlieska, skupina zachránených a záchranárov si vymieňa vrúcne objatia a bozky. 

Pozrite si video záchrannej akcie.

Plavčíčka Carolina Uriarteová zverejnila záchrannú akciu na internete a napísal: "V nebezpečnom mori boli traja ľudia uväznení v spodnom prúde." Video už videlo mnoho používateľov. Zo záchrannej akcie sú všetci nadšení a vyslovili slová uznania a vďaky ako záchranárom, tak aj plavcom, ktorí vytvorili ľudskú reťaz.  


Prečítajte si aj:

FOTO Tragédia v Tatrách: Rodina turistu je zúfalá, záchranná akcia sa skončila najhoršie


Monte Hermoso je populárne plážové letovisko v blízkosti mesta Bahia Blanca. V januári je argentínske leto v plnom prúde, mieria tam dovolenkári z celého sveta.   



 
 



 

Viac o téme: MoreĽudská reťazMonte Hermoso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu