Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vzdal sa zárobku, aby rodine zachránil Vianoce: Keď to stvorenie zbadal, musel ho zachrániť

Rodina hľadala svojho psíka s malou nádejou, no Brian im urobil obrovskú radosť.
Rodina hľadala svojho psíka s malou nádejou, no Brian im urobil obrovskú radosť. (Zdroj: Facebook)

NASHVILLE – Vianoce sú aj o snahe urobiť život krajším ostatným naokolo. Skutočne dojemný je príbeh Briana Carpera, ktorý sa rozhodol zachrániť život bezbrannému tvorovi. Počas toho, ako bol na rybách, zbadal vo vode medzi kameňmi uväzneného psíka. To ešte netušil, že zo záchrany bude unikátny príbeh.

Brian totiž zachránil 13-ročného ši-cu menom Tennessee, ktorý bol navyše slepý. Omnoho dôležitejšie však je, že ho vrátil majiteľom, ktorí ho celých 15 hodín hľadali doslova všade. Deň po Vianociach tak priniesol do domu Gibbsovcov skutočnú radosť a šťastie. Tennessee už má aj problémy s obličkami a s chôdzou, preto už rodina ani nedúfala, že psíka nájde živého.

Found this poor thing sitting in the water shaking today in Seven Points on Percy Priest lake. If anyone knows anything...

Posted by Brian Carper on 26. december 2015

„Počas búrky udrel blesk a vystrašený Tennessee sa rozbehol preč. Začali sme ho hľadať všade, s baterkami sme behali po celom parku,“ povedala o udalosti Babara Gibbsová miestnym reportérom. Tennessee však dobehol až k jazeru Percy Priest Lake, kde ho našiel Brian, ako sa vo vode krčí medzi skalami pri brehu. Nevedel sa k nemu dostať s loďou, tak zoskočil do vody a vytiahol ho k sebe.

Today God delivered a miracle to this wonderful family. After my Facebook post earlier today the words fell on the...

Posted by Brian Carper on 26. december 2015

Svojim klientom, s ktorými bol rybárčiť ako sprievodca povedal, že spoluprácu musia ukončiť a miesto zárobku zobral radšej uzimeného Tennesseeho domov. Tam ho okúpal v teplej vode a jeho fotku zavesil na sociálnu sieť Facebook do skupiny pre pomoc v takýchto prípadoch. Tak sa podarilo, že sa Tennessee vrátil k majiteľom a ľudia všetko sledujúci na Facebooku sa uistili, že vianočné zázraky sa dejú.

Viac o téme: Dojímavý príbehZáchrana psíka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu