Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO nebojácnej babky, ktorá umlčala bojovníkov IS: Jej kázeň musíte vidieť!

Starenka sa pustila do členov IS
Starenka sa pustila do členov IS (Zdroj: YouTube)

RAKKA - Na prvý pohľad slabá a bezbranná babka vynadala príslušníkom Islamského štátu a poslala ich, takpovediac, kade ľahšie. Nemala pred nimi absolútne žiadny strach ani rešpekt, hoci iní by sa zrejme v ich prítomnosti neodvážili ani na slovo.

Ohromujúce video starej ženy, ako sa pustí do členov IS, je hitom internetu. Dôchodkyňa obrnená nebojácnosťou a hlavne pravdovravnosťou dvom mužom sediacim v aute nadáva do "diablov" a presviedča ich, aby "sa vrátili k Bohu".

Jeden z bojovníkov, prekvapený takýmto nezvyčajným vzdorom, sa spýta babky, čo tým myslí. "Všetko je medzi nami v poriadku, hej?" No tá ho odignoruje a so zúrivou tvárou pokračuje: "Nezabíjajte druhých, potom ani vás nikto nebude vraždiť. Nikto z vás nevyhrá, ani vy, ani Baššár al-Assad".

Mužom už dochádza trpezlivosť a povedia starenke, aby radšej išla preč. Lenže tá je neoblomná. "Zabíjate sa navzájom, ako takí somári. Váš štát (IS) je prekliaty." A potom zacituje z Koránu. Člen Islamského štátu zakontruje sloganom IS: "Prišli sme za vami, aby sme vás zabili." Odvážnu seniorku týmito slovami ale vôbec nezastrašil. "Boh sleduje to, čo robíte. Tým, ktorí sa správajú ako vy, nebude otvorená nebeská brána, ani sa nedostanú do raja," uzavrela svoje kázanie. Čo sa s ňou stalo potom, nie je známe. Môžeme len dúfať, že ju bojovníci z IS nechali ísť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu