Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželia sa zastavili kvôli počasiu na pumpe: Najlepšie rozhodnutie ich života, sú multimilionári!

Z manželov Diamondovcov sú boháči Zobraziť galériu (2)
Z manželov Diamondovcov sú boháči (Zdroj: syracuse.com)

NEW YORK - Učiteľ na dôchodku Harold Diamond sa vybral s manželkou na večeru. Po ceste ich však prekvapilo zlé počasie, a tak radšej zastavili na pumpe. Neskôr vyšlo najavo, že toto rozhodnutie im úplne zmenilo život.

Osemdesiatročný penizista zo štátu New York išiel so svojou ženou do mestečka Middletown, kde sa chceli najesť. Cestou tam sa ale spustil silný dážď a Carol mu povedala, že bude lepšie, ak zastavia, lebo sa bála, že by mohli v nepriaznivom počasí havarovať. Harold ju nechcel nahnevať a poslúchol. Dvojica zastavila na neďalekej pumpe a zo srandy si kúpila žreb lotérie Mega Millions.

Teraz ďakuje pánu Bohu, že dal na Carol. Manželia totiž vyhrali najvyššiu sumu v histórii New Yorku, konkrétne 326 miliónov dolárov (276 miliónov eur). "Išli sme so ženou na večeru, no kvôli počasiu sme museli prehodnotiť naše plány. Carol trvala na tom, aby sme zastavili a počkali dovtedy, kým sa nevyčasí. Musím jej poďakovať, pretože keby to nenavrhla, neboli by sme teraz bohatší o stovky miliónov dolárov," povedal rozradostený Harold denníku New York Post.

Manželia sa zastavili kvôli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: syracuse.com)

Možno by však na to, že vyhral, ani neprišiel. Ale opäť zasiahol osud. Na druhýdeň po žrebovaní bol dôchodca hrať golf a započul, ako sa tam skupinka mužov rozpráva o tom, že tiket, ktorý vyhral jackpot, si jeho majiteľ zakúpil na pumpe Valero na ceste 302. Harold spozornel, skontroloval lístok a zistil, že výhercom je práve on. Nuž, čaká ho zrejme krásny dôchodok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu