Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

VIDEO o tom, ako syn rozplakal svojho otca: Splnil sľub, ktorý mu dal v 8 rokoch!

Roger neverí vlastným očiam
Roger neverí vlastným očiam (Zdroj: YouTube)

LOUISVILLE - Mladík z Kentucky nedávno splnil svojmu otcovi jeho najväčšie prianie, keď mu kúpil veterána, po ktorom túžil niekoľko desaťročí. Dostal tak najkrajší narodeninový darček, aký si len mohol želať. Dojemný moment bol zachytený na kameru.

Roger King odjakživa sníval o tom, že raz bude vlastniť kupé značky Chevrolet Bel Air. Jeho syn Mike mu ešte ako osemročný sľúbil, že mu ho kúpi na 57. narodeniny. Teraz, po rokoch, svoje slová premenil na činy.

Na videu vidno, ako Roger najprv niečo opravoval pred garážou. Tá sa zrazu otvorila a Mike mu zaželal všetko najlepšie. Keď jeho otec vo vnútri zbadal svoje vysnené auto a pochopil o čo ide, rozplakal sa ako malý chlapec a syna objal. Darček mu očividne spravil neskutočnú radosť. Chevrolet nadôvažok pobozkal, akokeby stále neveril, že je to pravda.

Mike kúpil otcovi veterána v štáte New Hamsphire ešte pred dvoma rokmi. Pracoval nadčasy, aby si to mohol dovoliť. Až doteraz sa mu auto úspešne podarilo skrývať vo svojej garáži. Nestihol ho opraviť tak, ako by chcel, ale keďže Roger je už na dôchodku, bude mať dosť času sa svojmu štvorkolesovému tátošovi venovať, informoval portál myfox8.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu