Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ženy, toto vás určite dojme: Mladík chystal pre priateľku prekvapenie štyri roky!

Jack v Zakázanom meste
Jack v Zakázanom meste (Zdroj: YouTube)

WHITEFISH - Jack Hyer z americkej Montany už na prvom rande so svojou spolužiačkou vedel, že je tá pravá. Nasledujúce štyri roky preto strávil prípravou videa, ktoré je dôkazom jeho nehynúcej lásky. A nielen to.

Dvadsaťšesťročný mladík ešte na vysokej škole pokukoval po svojej spolužiačke Rebecce Strellnauerovej. Osmelil sa teda a pozval ju na rande. Písal sa rok 2010. Okamžite vedel, že je to tá pravá.

Preto, keď nasledujúce štyri roky strávil kvôli štúdiu medzinárodného obchodu na cestách po celom svete, rozhodol sa to využiť na niečo špeciálne. Začal s nakrúcaním videa na najrôznejších miestach s tým, že ho priateľke pustí v deň, kedy ju požiada o ruku. Dovedna navštívil 26 krajín a v každej z nich ho kamaráti natočili pri tom, ako spieva hit škótskej skupiny Proclaimers I'm Gonna Be (500 miles). Spieva sa v nej totiž o láske na diaľku, ktorú Jack prežíval na vlastnej koži.

Pred pár týždňami obaja promovali na University of Montana. Pre Hyera sa tak konečne naskytla vhodná príležitosť na uskutočnenie jeho zámeru. "Zažil som mnoho dobrodružstiev. Viezol som sa na slonovi, na ťave, bol som na najnižšie položenom mieste na Zemi a videl som aj tie najvyššie. Ale tým najväčším dobrodružstvom v mojom živote je láska k Rebecce," povedal Jack.

Následne sa svojej milovanej spýtal, či si ho vezme. Tá bola dojatím bez seba a súhlasila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu