Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skutok, ktorý zmenil bezdomovcovi deň: Toto mu neskutočne zdvihlo náladu!

Vitaly ponúka bezdomovcovi pomoc Zobraziť galériu (3)
Vitaly ponúka bezdomovcovi pomoc (Zdroj: YouTube)

BOCA RATON - Z ľudí si ešte donedávna robil len srandu, no teraz sa im rozhodol pomáhať. Reč je o mladom Američanovi, ktorý má na YouTube vlastný kanál VitalyzdTV a pred pár dňami oslovil istého bezdomovca na Floride, aby mu aspoň na jeden deň zmenil život.

Vaše tipy

"Si hladný? Potrebuješ prácu? Dnes je tvoj šťastný deň. Práve si v mojej šou a ja ti ponúkam možnosť podstúpiť extrémnu premenu. Osprchuješ sa, pôjdeme k holičovi a zájdeme do reštaurácie na steak. Berieš?," s týmito slovami sa obrátil Vitaly Zdorovetskiy na bezdomovca, ktorý spočiatku nemohol uveriť tomu, čo sa to vlastne deje.

Najprv sa mladý komik s ruskými koreňmi vybral spolu so šťastlivcom do obchodu, kde mu kúpil oblečenie.

Skutok, ktorý zmenil bezdomovcovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Potom ho zaviedol do motela, kde mu na dve noci prenajal izbu. Bezdomovec sa v nej hneď aj osprchoval. Nasledovalo strihanie u holiča a večera v reštaurácii, kde si všetci pochutnali na steakoch. Zjavne im chutilo.

Skutok, ktorý zmenil bezdomovcovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Prežil som nádherný deň. Nikdy som sa necítil lepšie. Mám nové šaty, topánky, jedol som ten najlepší steak. Som vám veľmi vďačný," povedal rozcítený muž bez domova.

Dvadsaťjedenročný Vitaly svoj dobrý skutok okomentoval slovami: "Väčšinou si z ľudí strieľam. Rozhodol som sa však všetkým ukázať, že aj ja mám srdce, a tak som oslovil neznámeho bezdomovca a zlepšil mu deň."

Bezdomovcovi na jeden deň zmenil život

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu