Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Svetový úspech Slovenska v rebríčku najkvalitnejších hotelov: Bratislavský je tretí najlepší!

Hotel Marrol´s, Bratislava.
Hotel Marrol´s, Bratislava. (Zdroj: Marrol´s )

BRATISLAVA - Slovenské služby si zriedkakedy vydobyjú dobrú povesť, no nájdu sa aj výnimky. Webstránka Expedia aktuálne zostavila rebríček 650 najkvalitnejších hotelov sveta. Svoje miesto v ňom získal aj hotel z nášho hlavného mesta.

650 najlepších hotelov sveta vybrala cestovateľská webstránka Expedia podľa odporúčaní svojich zákazníkov. Užší výber hotelov potom navštívili ľudia priamo z Expedie, aby sa na vlastnej koži presvedčili, o čom je reč. Zlatú medailu v tohtoročnom hodnotení získal hotel One and Only Palmilla Resort. Nachádza sa v Mexiku, v meste San José Del Cabo. Striebro ostalo taktiež v Latinskej Amerike, konkrétne na Kostarike. Kto má záujem, ide o podnik Arenas del Mar Beachfront and Rainforest Resort. Prekvapilo tretie miesto, ktoré získal slovenský hotel. Konkrétne Marrol´s v centre Bratislavy. Keďže prvé dva hotely sú na americkom kontinente, Marrol´s tak získal aj neoficiálne prvé miesto ako najlepší hotel v Európe.

Podľa rebríčka desiatich najúspešnejších sa zdá, že najviac sa v pohostinstve snažia Mexičania, ktorí tu majú až päť hotelov. V prvej desiatke sa však umiestnili aj  hotely z Francúzska, Škótska a Indie. Až v druhej desiatke nájdeme hotely z USA, Talianska, či iných európskych krajín. Až na štyridsiatom deviatom mieste sa umiestnil prvý český hotel, konkrétne Hotel Kings Court v Prahe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu