Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Česko-slovenská láska vás dojme k slzám: Daniel si kľakol pred Zuzkou v centre Brna!

Daniel sa dočkal kladnej odpovede Zobraziť galériu (2)
Daniel sa dočkal kladnej odpovede (Zdroj: YouTube)

BRNO - Romantika ako hrom čakala pred niekoľkými dňami na mladú Češku Zuzanu. Jej priateľ sa totiž rozhodol učiniť prvý krok vpred spoločnému životu a požiadal ju o ruku. Spôsob, akým tak urobil, je ako vystrihnutý z amerického slaďáku.

Sympatický Slovák Daniel všetkým chlapom ukázal, ako to má vyzerať, keď svoju lásku požiadate, aby sa stala vašou ženou. Začiatkom mája zvolal do centra Brna svojich priateľov a sám seba zabalil do obrovskej škatule previazanej červenou stuhou.

Keď bolo všetko pripravené, už sa čakalo iba na Zuzanu. Tú nakoniec na "miesto činu" doviedli kamarátky. Dievčina vôbec netušila, čo sa deje. Až keď jej do rúk vložili koniec stuhy a kázali potiahnuť, došlo jej to. Krabica sa roztvorila a v nej kľačal na kolenách Daniel.

Česko-slovenská láska vás dojme
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Mám pre teba darček k narodeninám a zároveň k výročiu, ktoré sme nestihli osláviť. Tak som si povedal, že spolu s kamarátmi pripravíme pre teba niečo, na čo nikdy nezabudneš," povedal tmavovlasý sympaťák.

Na jeho veľkú radosť Zuzka povedala "áno". A keďže ich priatelia všetko natočili na video, tento nezabudnuteľný okamih tak budú môcť raz ukázať aj svojim deťom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu