Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Už chľastajú aj abstinenti: Ťažké noci superstaristov!

Veronika Stýblová už chľastá spolu s ostatnými. Zobraziť galériu (4)
Veronika Stýblová už chľastá spolu s ostatnými.

PRAHA - Dávajú si do nosa! Superstaristi spolu bývajú vo vile, kde sa občas samozrejme konajú aj žúry. Keďže väčšina súťažiacich je plnoletá, niet divu, že majú aj prístup k alkoholu. Do zapíjania vypadnutých súťažiacich či vlastných úspechov sa už pustila aj doterajšia abstinentka Veronika Stýblová (18). Ako priznala, ide to s ňou z kopca.

Grilujú, bavia sa a pijú! Superstaristi majú vo svojej vile popri skúšaní piesní aj čas na príjemnejšie aktivity. A pri oslavách samozrejme nechýba ani alkohol. Súťažiaci sa k tomu otvorene priznali pre portál Prásk.tv.

A Veronika Stýblová netajila, že aj ona sa už dostala do týchto osídiel. Priznala, že do šou prišla ako úplný abstinent, čo dnes už neplatí. „Sľúbila som Jarovi, že keď postúpime, tak si spolu dáme panáka alebo víno. Vždy sa na to nejak zabudlo. Potom sme si raz dali a ja som sa tak trochu opila, no a potom to už išlo nejak z kopca,” prehovorila úprimne.

Je teda jasné, že súťažiaci sa vo svojom voľnom čase správajú úplne rovnako, ako akákoľvek iná partia mladých ľudí. Našťastie, väčšina z nich je už plnoletá. Preháňať by to však určite nemali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu