Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z najkrajšej superstaristky brutálna žiarlivka: Dve milenecké hádky za noc!

Tereza Mandzáková a Martin Šafařík sa stihli v jeden večer dvakrát pohádať. Zobraziť galériu (5)
Tereza Mandzáková a Martin Šafařík sa stihli v jeden večer dvakrát pohádať. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA – Má to s ňou ťažké! Láska medzi mladučkou Miss SuperStar Terezou Mandzákovou (18) a Čechom Martinom Šafaříkom (21) sa zo začiatku vyvíjala naozaj sľubne. No v poslednej dobe to v ich vzťahu začína akosi škrípať. Príčinou je prehnaná žiarlivosť atraktívnej Humenčanky. Kvôli tejto vlastnosti sa s partnerom pohádala hneď dvakrát za jeden večer. A v oboch prípadoch boli príčinou kolegyne z hudobnej šou.

Aj tento rok vzniklo medzi súťažiacimi v hudobnej šou nielen priateľstvo, ale aj láska. Povestná iskra preskočila medzi krásnou Miss SuperStar Terezou Mandzákovou a Čechom Martinom Šafaříkom. No zdá sa, že idylické chvíľky čoraz častejšie striedajú hádky. Môže za to žiarlivosť temperamentnej východniarky.

Ako sme vás nedávno informovali, negatívnu príchuť prvej partnerskej výmeny názorov pocítili Tereza a Martin len krátko po nedeľnom živom prenose. Spúšťačom hromady výčitiek bol bozk na ústa, ktorý Šafařík venoval vyradenej Kristíne Debnárovej.

No ako informoval český portál Prásk.tv, toto nebol jediný konflikt, ku ktorému medzi dvojicou v spomínaný večer došlo. Blesky lietali aj vtedy, keď sa Tereza v zákulisí otočila na Veroniku Stýblovú a v rámci srandy ju vyzvala, nech sa prizná, že jej priateľa balí. No to nemala robiť. Speváka to totiž poriadne naštvalo.

„Už ani veľmi neviem, ako to všetko začalo, ale Martin sa vytočil tak, že po celej zemi rozhádzal svoje vlastné podpiskarty. Kamarátka Sabina sa ho potom snažila ospravedlniť, že je tých emócií na neho tak trochu veľa,“ povedal pre Prásk.tv zdroj zo zákulisia. Keď sme sa však spojili so samotným spevákom, snažil sa celú situáciu zľahčovať. „To bola viac-menej blbosť. Človek je unavený a teší sa do postele, tak by som za tým nič nehľadal. No a tie podpiskarty som si práve odkladal a jednoducho sa mi rozsypali,“ vykrúcal sa Šafařík. Snažili sme sa dovolať aj jeho nežnejšej polovičke, no na naše telefonáty nereagovala.

K celému incidentu sa však vyjadrila ich kolegyňa Veronika Stýblová. „My sa s Terkou bežne podpichujeme takýmito žartíkmi. No myslím si, že Martinovi vadí, že je Terezka taká citlivka,“ povedala pre topky.sk blondínka na margo vzťahu mladých superstaristov. „Terka je žiarlivá, ale to by som bola aj ja, keby som bola zamilovaná,“ snažila sa ospravedlniť konanie kolegyne speváčka na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu