Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Veľké zľavy pre záhradkárov: Využite akciovú ponuku!

Každý záhradkár si príde na svoje. Zobraziť galériu (13)
Každý záhradkár si príde na svoje.

Vypestujte si krásnu záhradku, ktorá rozžiari váš deň a bude vám robiť radosť. Nenechajte si ujsť špeciálnu ponuku na knihy s pestovateľskou tematikou. Vďaka nej výrazne ušetríte. Na nižšie uvedené tituly dáva internetový obchod iPark.sk zľavu až 25 percent. Na svoje si prídu všetci - od hobby záhradkárov až po profesionálov.

Pozor, akcia je časovo obmedzená. Ponuka platí od 7.4. do 21.4. (vrátane). Tak neváhajte. Určite si vyberiete :)

Kompletnú ponuku všetkých akciových titulov nájdete >>TU<<

Rok v ovocnej záhrade - I. Hričovský, M. Durec, Z. Tamašek

Tento knižný bestseller pre veľký úspech prichádza v rozšírenej verzii a novom grafickom stvárnení. Navyše je kniha doplnená o podrobnosti týkajúce sa bioochrany od uznávaného slovenského odborníka Ing. Tamašeka. Rok v ovocnej záhrade je každodenný praktický sprievodca pre skúseného i menej skúseného záhradkára. Kniha obsahuje množstvo praktických rád o výsadbe ovocných stromčekov a drobného ovocia, starostlivosti, ale i vrúbľovaní, hnojení, ochrane a ďalších činnostiach v chronologickom poradí počas celého roka.

Rok v zeleninovej záhrade - Magdaléna Valšíková

Rok v zeleninovej záhrade je publikácia, kde nájdete podrobné postupy - ako ošetrovať zeleninu, ako ju zbierať a uskladňovať, aké má zelenina nároky na vlahu, kedy sú výsevy a výsadby pre neskorý zber. Autorka sa venuje aj témam ako je kyprenie pôdy a ničenie burín, ochrana proti chorobám a škodcom. Pozornosť venuje i ošetrovaniu zeleniny a pôdy, pestovaniu a ošetrovaniu trvácej a prezimujúcej zeleniny. Neobchádza ani pestovanie zeleniny v domácnosti, v pivnici a pridáva aj praktické rady o starostlivosti o pivnicu a náradie. Táto publikácia by mala byť súčasťou knižnice každého záhradkára, lebo v nej v ktorejkoľvek časti roka môže nájsť neoceniteľné rady, ako, o čo a kedy sa postarať v zeleninovej záhrade.

Rok vinohradníka a vinára - Štefan Hronský

Radami a postupmi prác pri sadení a starostlivosti o vinohrad, ako aj pri príprave vína sa chronologicky po mesiacoch venuje uznávaný slovenský odborník doc. Ing. Štefan Hronský, PhD. Autor čitateľovi ponúka cenné informácie o raste a vývine viniča, predstavuje odrody a rozdeľuje ich podľa použitia. Pestovatelia hrozna, najmä začiatočníci a menej skúsení, nájdu v knihe postupy rezu viniča, termíny, techniku a organizáciu rezu, ďalej autor vysvetľuje tvarovanie dreva a vplyv rezu na rast, úrodu a kvalitu hrozna. Cenné informácie čitateľ nájde v časti knihy o vedeniach viniča, vysádzaní a ošetrovaní, nárokoch na vodu, o ochrane pred škodlivými vplyvmi a ešte oveľa viac.

Záhrada je radosť - Wolfgang Hensel

Ako záhradu usporiadať, aby s ňou nebolo veľa práce?
Ako premyslene a s vtipom plánovať a záhradníčiť?
Ako si vybrať rastliny nenáročné na ošetrovanie?
Toto všetko si prečítate v tejto užitočnej publikácií a zistíte, že mať záhradu je naozaj radosť.

Balkón a terasa - Joachim Mayer

Pre začiatočníkov - krok za krokom k zelenému raju. Ako rastliny správne pestovať, ako ich vyberať, ako najvhodnejšie kombinovať. Odborník na pestovanie balkónových rastlín vám prezradí, ako si vytvoriť svoj vlastný kvitnúci raj.

Veľký lexikón okrasných stromov a krov - Anikó Boros, Csaba Illyés

Kniha je určená milovníkom záhrad, ktorí sa radi venujú pestovaniu rastlín, prípadne ľudom, ktorých si záhradníčenie opantá až po jej prečítaní. Je určená ľuďom, ktorí sa vo voľnom čase radi zvŕtajú okolo svojich obľúbených rastlín a počas dlhých zimných večerov rozmýšľajú nad tým, do ktorého kúta záhrady vysadia svoju najnovšiu vysnívanú rastlinu. Zoznámite sa s niekoľkými obľúbenými, vyhľadávanými rastlinami, ktoré ponúkajú naše záhradníctva.

Veľký lexikón Ihličnany a vždy zelené dreviny - Marcell Kiss, Csaba Illyés

Kniha, na ktorú sa práve pozeráte, nie je odborná publikácia, nie je určená pre profesionálnych záhradníkov, ale pre tých laikov, ktorí chcú vo svojej záhrade vysadiť nejaký ihličnan, strom alebo krík. Kniha sa venujeme ihličnanom a vždy zeleným listnatým rastlinám.
Kvitnúca záhrada - Bernd Hertle

Či už sú to kroviny, trávy alebo cibuľoviny, s touto publikáciou sa v nich zorientujete prostredníctvom viac ako 440 podrobných charakteristík rastlín, ktoré vám poskytnú základné informácie potrebné pri plánovaní a usporiadaní záhrady i pri starostlivosti o ňu. Viac ako 600 pôsobivých fotografií Marion Nickigovej iste podporia vašu kreativitu pri tvorbe vlastného záhona. Nechajte vašu záhradu rozkvitnúť do krásy!
Voda v záhrade - Hans-Werner Bastian

Snáď nič neoživí záhradu toľko ako voda. Voda nás upokojuje, vábi na posedenie na brehu, na sledovanie života v nej a okolo nej. Z tejto knihy sa dozviete všetko, čo by ste mali o vodných záhradách vedieť. Poradí vám, ako takúto záhradu naplánovať, založiť, utvárať a ako sa o ňu náležite starať. Množstvo námetov vám dá inšpiráciu pre rôzne požiadavky - od plastového či fóliového jazierka až po zurčiaci potôčik. Obrazové návody vám uľahčia prevádzanie predstáv do skutočnosti, a ponuka vhodných rastlín a živočíchov vám pomôže vytvoriť naozaj prírodné jazierko.

Rýchlovyhľadávač záhrada v praxi - kolektív

Päť kvalifikovaných odborníkov v oblasti pôdohospodárstva, záhradnej techniky a architektúry vám pomôže vyriešiť momentálne problémy vo vašej záhrade. Rýchlovyhľadávač vás pomocou hesiel zavedie priamo k aktuálnemu problému, praktická časť obsahuje desať záhradníckych tém, v ktorých žiadna otázka nezostane bez odpovede. Takto vás bude záhradníčenie naozaj baviť.

Záhrada kvitnúca po celý rok - Hermann Gröne, Klaus Keiser

K nádhernej ukážkovej záhrade stačí málo - vybrať kvety, vysadiť ich a potom si užívať. Odborníci z oblasti záhradníctva vypracovali vyše 20 návrhov na výsadbu najkrajších záhonov z trvaliek. Či už máte malú záhradku alebo rozsiahlu reprezentatívnu záhradu, prídete si na svoje. V knihe nájdete cenné záhradnícke nápady, odporúčania a názorné opisy doplnené o viac než 350 farebných fotografií od známych fotografov záhrad a autorov. Presvedčte sa o tom, aké rozmanité možnosti máte s trvalkami a vytvorte si vlastné nápady!

Izbové rastliny - Anja Flehming

Ak už máte dokonalú záhradu, je čas aj pre kvetinky v dome či byte. Pre začiatočníkov: Krok za krokom k zelenému raju - ako máte rastliny správne ošetrovať, ako rastliny zámerne vyberať, ako ich ideálne kombinovať - vytvorte si doma svoj kvitnúci raj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu