Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Prekonajte krízu: Povstaňte ako Fénix z popola!

Kríza ako šanca
Kríza ako šanca (Zdroj: ipark.sk)

Krízy majú v sebe niečo znepokojujúce a často nás odnášajú preč od každodenných povinností. Čo bolo v jednej chvíli v poriadku, môže byť v nasledujúcom okamihu úplne naopak. A preto namiesto toho, aby sme sami seba prinútili novú situáciu len bezhlavo akceptovať, mali by sme sa tejto ponúkanej šance chopiť a vnímať ju ako šancu na novú príležitosť.

Kríza vo svete, kríza planéty, kríza ľudstva. Dolieha na každého z nás a nemôžeme to už ďalej prehliadať. Jednoducho, týka sa nás všetkých! Už nikto nemôže povedať: ‚To nie je môj problém.‛

Budúcnosť každého jednotlivca závisí od budúcnosti nás všetkých. Nikdy v histórii ľudstva to nebolo tak zreteľné ako teraz. Všetci vieme všetko o reálnom nebezpečenstve, ktoré ľudstvu hrozí o dve alebo tri generácie, ak sa dovtedy niečo dramaticky nezmení.

Kurt Tepperwein v knihe Kríza ako šanca ukazuje, ako tieto krízy vznikajú a ako nás ovplyvňujú. Zaoberá sa rôznymi podobami kríz, v ktorých sa môžete ocitnúť. Napríklad krízami vo vzťahu, zamestnaní, vo vývoji alebo v emóciách. Autor predstavuje v tejto povzbudivej knihe možnosti riešenia, ako takúto krízu úspešne zvládnuť. Získajte opäť svoje odhodlanie a sebakontrolu, aby ste nereagovali nepremyslene.

Dozviete sa, ako kríza vzniká, aké krízy prežívame a ako sa z krízy môžeme poučiť. Aplikácia autorových mentálnych, intuitívnych a príčinných tréningových metód v knihe Kríza ako šanca už pomohla mnohým špičkovým športovcom a úspešným manažérom pri dosiahnutí úspechov a stabilných výkonov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu