Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bestseller od Stiega Larssona

Audiolibrix Zobraziť galériu (5)
Audiolibrix (Zdroj: audiolibrix.com)

Trilógiu Stiega Larssona – Muži, ktorí nenávidia ženy, Dievča, ktoré sa hralo s ohňom a Dievča, ktoré koplo do osieho hniezda, mnohým predstavovať netreba.

Všetky tri knihy sa stali bestsellermi, ktorých  sa vo svete predalo viac ako 27 miliónov kusov, boli preložené do viac ako 40 jazykov a  kritici ich vychválili do nebies. Trilógia Millenium patrí k najpredávanejším titulom vo svete.

Autor Stieg Larsson pôsobil vo švédskej spravodajskej agentúre. V roku 1999 sa stal šéfredaktorom časopisu Expo. Patril k popredným svetovým odborníkom na antidemokratické, pravicovo-extrémistické a nacistické hnutia. Zomrel v roku 2004, krátko po tom, ako doručil svoj posledný rukopis vydavateľovi.

Prvá kniha  Muži, ktorí nenávidia ženy, získala cenu za najlepší severský kriminálny román. Druhé pokračovanie bolo vymenované za švédsky kriminálny román roka.

Samozrejme nemôžme zabudnúť ani na film, ktorý sa okrem švédskeho spracovania dočkal aj hollywoodskeho remaku s hviezdnym Danielom Craigom.

Hlavnými hrdinami sú mladá nespútaná a neskrotná hackerka Lisbeth Salanderová a nakladateľ časopisu Millennium s veľkým zmyslom pre pravdu a spravodlivosť, Mikael Blomkvist.

Počas celej trilógie sa vzťah oboch postáv vyvíja. Prechádza cez nedôveru, sexuálnu príťažlivosť, neskôr sklamaním a nenávisťou až k priateľskému vyvrcholeniu. Nejde však o román v pravom slova zmysle. Má znaky thrilleru, dobrej detektívky ale aj literatúry faktu. Celý dej je popretkávaný napínavými udalosťami, ktoré Vás nútia zhltnúť knihu jedným dychom. Nechýbajú ani vtipné momenty, ktoré zľahčujú inak tienisté stránky dnešného sveta plného nespravodlivosti, sexuálnych deviantov a nepochopených, psychicky narušených jedincov. Autor neskreslene a pravdivo opisuje momenty zo života oboch postáv, ktoré sa zrazu stretnú a stanú sa tak nerozlučnou dvojicou na ceste plnej prekážok za spravodlivosťou a pravdou.

A práve teraz sa k Vám dostávajú tieto 3 neuveriteľne pútavé príbehy v podobe audiokníh, ktoré skvostne nahovoril Martin Stránský. Využite možnosť vžiť sa do príbehu prostredníctvom skvelého rozprávača a nechajte sa strhnúť napínavým dejom, od ktorého sa nebudete chcieť vzdialiť. A s audioknihou ani nemusíte. Stačí si ju stiahnuť do mp3, telefónu alebo počítača a môžete si príbeh  vychutnávať či už pri športe, cestovaní alebo len tak, pri relaxe.

Audiokniha  vo formáte mp3 k stiahnutiu na www.audiolibrix.com

Audiolibrix
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: audiolibrix.com)

Audiolibrix
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: audiolibrix.com)

Besceler od Stiega Larsona
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Audiolibrix)

Využite aj možnosť obdarovať svojich blízkych darčekovým poukazom na audioknihu podľa Vášho výberu pomocou vianočného darčekového poukazu.

Audiolibrix
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: audiolibrix.com)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu