Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekvapenie z Markízy: Návrat farmára Adama na Pláž 33!

Adam Kováč na sobotňajšom finále nebude chýbať. Zobraziť galériu (6)
Adam Kováč na sobotňajšom finále nebude chýbať. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Už cez víkend sa dozvieme meno víťaza letnej šou Pláž 33. V hre zostalo sedem súťažiacich, spomedzi ktorých si jeden odnesie domov výhru v podobe 33 tisíc eur. Na tú si robil pôvodne zálusk aj Adam Kováč (24), ktorý bol však zo súťaže vylúčený. Markíza ho nahradila Mužom roka 2010 Romanom Langom (26). V sobotu večer ale čaká na televíznych divákov menšie prekvapenie v podobe návratu bývalého farmára.

Nesmie chýbať! Adama Kováča, ktorý sa zviditeľnil v statkárskej šou Farma, si na letnú markizácku brigádu vybral samotný šéf Pláže 33 Jakub Francisci. Aj napriek prvotnému nadšeniu sa však sebavedomý mladík v šou dlho neohrial. Kováča totiž kvôli porušeniu pravidiel zo súťaže nemilosrdne vyrazili.

Hoci by sa mohlo zdať, že Bratislavčan na celý projekt zanevrel, nie je tomu tak. V sobotu večer sa totiž vráti do baru, kde strávil nejaký ten týždeň. „Na finále Pláže 33 boli pozvaní všetci, ktorí v nej účinkovali. Teda aj Adam Kováč, ktorý svoju účasť potvrdil," povedala nám k tomu PR manažérka Markízy Miroslava Labašová.

Keď sme farmára oslovili, netajil sa tým, že sa finálového večera zúčastní. Pôjdeme aj spolu s Luckou. Cez deň budeme na DOD v Markíze a večer na Pláži,“ povedal nám farmár. Nevráti sa však späť do hry, finále si vychutná už len ako hosť. „Najviac držím palce Emanuelovi Hiričovi,“ prezradil nám Adam meno svojho favorita.

Adam síce v súťaži dlho nepobudol, medzi finalistami sa však postaral o rozruch. Alena Kochmanová pri zmienke jeho mena určite nezabudne na svoje prvé stretnutie s ním. „Moja najsilnejšia spomienka je na prvý deň. Smrdel, bol spotený, niečo pred tým popil. Bol to zvláštny zápach,“ zaspomínala si najstaršia súťažiaca na sebavedomého farmára.

Na Kováčovu adresu sa vyjadril aj jeho náhradník Roman Lang. „Neprišiel mi ničím zaujímavý. Za to, že bol vo Farme. Mne to je jedno,“ poznamenal krásavec. Čo si o Adamovi myslíte vy? Vyjadrite sa v diskusii pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu