Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pred odletom do Helsínk Slovákov kontrolujú rozhodcovia!

Na bratislavskom letisku cestujúcich vybavujú v hokejových dresoch. Zobraziť galériu (2)
Na bratislavskom letisku cestujúcich vybavujú v hokejových dresoch.

BRATISLAVA – Hokejistom fandí celé Slovensko. Mimoriadnej situácii sa prispôsobili aj na bratislavskom letisku M. R. Štefánika. Fanúšikov, ktorí cestujú na zápasy do Helsínk, vybavujú v dresoch.

Slovenskí reprezentanti majú po ôsmich rokoch opäť možnosť zabojovať o medaily. Po spackanom minuloročnom šampionáte, ktorý sa konal na Slovensku, zostali letisku dresy hráčov a rozhodcov, v ktorých vítali minulý rok zahraničných cestujúcich.

Tentoraz v nich vybavujú Slovákov, ktorí sa rozhodli podporiť hokejistov priamo vo fínskych Helsinkách. Zamestnanci, ktorí vybavujú lety, si tak navliekli hokejové dresy a na detekcii kontrolujú v rozhodcovských dresoch, uvádza hovorkyňa letiska Dana Madunická.

Bratislavské letisko v priebehu víkendu vybaví niekoľko mimoriadnych letov do Helsínk. Momentálne má nahlásené tri priame chartrové lety do fínskej metropoly, kde v závere tohto týždňa vyvrcholia majstrovstvá sveta v hokeji s účasťou reprezentácie Slovenska. Ako v piatok informovala Madunická, jeden odlet bol naplánovaný na sobotu nadránom o 3:20 a ďalšie dva v nedeľu ráno o 5:10 a 9:00.

Vaše tipy

Na bratislavskom letisku cestujúcich
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)


Budete zápas Slovákov s Čechmi sledovať na námestí vo vašom meste? Pošlite nám fotky alebo video na fotky@topky.sk s popisom, v ktorom meste alebo obci fandíte a kde je najlepšia atmosféra.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu