Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z Hotela vyrazili východniara Vlada: Dožral ich svojím prízvukom!

Vladimír Sabol musel súťaž opustiť. Zobraziť galériu (8)
Vladimír Sabol musel súťaž opustiť.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Liezol im na nervy! Jojkársku súťaž Hotel Paradise musel najnovšie opustiť súťažiaci Vladimír Sabol (32), ktorý sa v hre príliš dlho neohrial. V raji vydržal približne tri týždne. Hoci sa vyradenie účastníkov vždy spája so slzami, za Prešovčanom súperi vôbec nesmútili. Práve naopak, jeho odchod ich potešil. Od začiatku im totiž prekážal jeho akcent a šovinistické správanie.

Vladimír Sabol tvoril v súťaži dvojicu s kontroverznou Terezou. Tá si ho počas pondelkového vyraďovania opäť vybrala za partnera. No ani to ho nezachránilo pred vypadnutím. Rodáka z Prešova totiž vyradil nový súťažiaci Martin, ktorý mal imunitu. Napriek tomu, že sa mu páčila súťažiaca Niki, zvolil spomínanú Terezu. Ona totiž tvorila so Sabolom najslabšiu dvojicu - ostatné sú už dokonale zohraté. 

Vladov odchod prebiehal bez akýchkoľvek emócii. „Súťažiaci boli napokon radi, že odišiel. Už od začiatku im liezol na nervy kvôli svojmu východniarskemu prízvuku. Dokonca to prekážalo aj Čechom,“ prezradil nám k tomu zdroj zo zákulisia súťaže.

To však nebol jediný dôvod, pre ktorý si inštruktor potápania s ostatnými nerozumel. Za všetko hovoria aj slová jeho súpera Viktora. „Bol až moc frajer. A na túto súťaž príliš úprimný a priamy,“ poznamenal na jeho adresu svalovec.

Medzi ostatnými súťažiacimi zostal stav nezmenený. Natália a Rocky si aj naďalej užívajú spoločné intímne chvíľky, rovnako tak aj Jana a Viktor. Nela zostala aj naďalej s Tomášom a Niki a Niko tvoria už dlhšiu dobu zohratú dvojicu. Ktovie, či sa príchodom nového súťažiaceho niečo zmení.

Tip: Vyberte si program na dnešný večer! Bude to Hotel Paradise? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu