Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladá farmárka si hľadá frajera: Hore aj dole bez priamo pred kamerami!

Sára Adamčíková Zobraziť galériu (8)
Sára Adamčíková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vytiahla najsilnejšie zbrane! Sára Adamčíková, ktorá je evidentne zamilovaná do Henricha Kuľka, sa rozhodla odhaliť svoje telo priamo pred oknom. A pohľadom pritom párkrát ešte zablúdila aj do kamery, ktorá sa v kúpeľni nachádza.

Sára sa pri nástupe na Farmu netajila tým, že je single a novú známosť by aj celkom prijala. „Nebránim sa citom a keď si budem na Farme s niekým rozumieť, tak prečo by som tomu mala brániť,” povedala. A jej objektom sa stal Henrich Kuľko, ktorý ale skončil v posteli s Nikol Fridrichovou. 

Možno aj preto sa mladá brunetka rozhodla odhodiť hanblivosť. Farmári totiž dobre vedia, že kamery ich snímajú aj v kúpeľni, napriek tomu si Sára vyzliekla nohavičky a následne aj podprsenku. A urobila tak v blízkosti okna. 

Mladá farmárka si hľadá
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Mladá farmárka si hľadá
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci niektorých divákov poburuje, že súťažiaci nemajú súkromie ani pri hygiene, iní postrehli, že farmárka si zvedavých očí bola dobre vedomá. „Pri okne a ešte aj do kamery hodila očkom,” skonštatovala jedna zo žien. Žeby to bola Sárina dobre premyslená taktika, ako zaujať? 

Henrich Kuľko
Zobraziť galériu (8)
Henrich Kuľko  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Sára Adamčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu