Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tina, toto je nuda: Dokola len to isté!

Trikrát rovnako - Tina sa predviedla v podobných šatách, ktoré odlišovali len drobné detaily. Zobraziť galériu (10)
Trikrát rovnako - Tina sa predviedla v podobných šatách, ktoré odlišovali len drobné detaily.

PRAHA - Okukané! Jedna z tvárí Hlasu Česko Slovenska Martina Tina Csillaghová (28) v poslednom období výrazne pochudla. Moderátorkinu vynovenú postavu však stylisti nevedia dostatočne využiť. V speváckej šou to totiž vyzerá tak, akoby im dochádzala fantázia. Tmavovláske už trikrát obliekli šaty rovnakého typu. Líšili sa len drobnými detailami. Zvláštne pritom je, že strih pôsobí tak, akoby jej chceli zakryť väčšie bruško.

Skúšajú na nej triky! Speváčka Tina pred šou Hlas Česko Slovenska výrazne zhodila, hovorilo sa až o 15-tich ubudnutých kilogramoch. Napriek tomu to vyzerá tak, že stylisti ju obliekajú do šiat, ktoré majú maskovať oblé bruško.

Tento pondelok to bol už tretí prípad, kedy sa moderátorka súťaže objavila pred kamerami v outfite s riasením v problémovej partii mnohých žien. Oblečenie sa líšilo farbou, dĺžkou a jemnými detailmi vo vrchnej časti. Základný strih však bol úplne totožný.

Oproti súťažiacim tak pôsobí tmavovláska v tomto smere už dosť opozerane. „Tina nemá konfekčnú postavu, navyše kamera vždy pridáva 5 kíl. Tento strih šiat jej svedčí, podčiarkuje jej prednosti a pôsobí veľmi žensky,” obhajoval sa český stylista Filip Vaněk, ktorý moderátorku oblieka. Ako dodal, v jej prípade nemá dôvod s týmto typom nepokračovať. Podľa nášho názoru by sa však dalo na interpretke oveľa viac "vyšantiť".

Topky.sk sa snažili aj u speváčkinej manažérky zistiť, ako je samotná Csillaghová so svojimi outfitmi spokojná. Odpovede sme sa však nedočkali.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu