Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Druhá tvár Švidraňovej z Hlasu: Bez mejkapu a s natáčkami!

Na obrázku v krúžku je Barbora Švidraňová naozaj na nespoznanie. Zobraziť galériu (9)
Na obrázku v krúžku je Barbora Švidraňová naozaj na nespoznanie.

PRAHA - Na nespoznanie! Nádejní speváci z Hlasu Česko Slovenska pred každým vystúpením prechádzajú rukami šikovných vizážistov. Počas nedeľnej generálky sa tak dalo vidieť, ako dievčatá vyzerajú pred úpravami a po nich. Spoznali by ste herečku Barboru Švidraňovú (23) bez nánosov mejkapu?

Starostlivosť jej nie je cudzia. Barbora Švidraňová je ako herečka zvyknutá, že kým sa postaví pred kameru, vyžaduje si to rôzne úpravy. Až dokonalo nalíčená môže vyjsť pred ľudí a odviesť svoju prácu.

Galéria: Zákulisie Hlasu Česko Slovenska

A zdá sa, že šikovné ruky vizážistov by si mala naozaj ceniť. Na nedeľnej generálke bolo totiž vidieť, že sexbombu z nej robia práve oni. „Keby nemala ako jediná ryšavé vlasy, tak ju pred prenosom ani nespoznám,” prezradil nám zdroj zo zákulisia, ktorý videl herečku nenalíčenú a s natáčkami vo vlasoch.

Na záberoch vidno, že Barbora má problematickú pleť a bez líčidiel sa mení na šedú myšku. Ona sama si však z toho veľkú hlavu nerobí. V tomto smere nemá žiadne maniere a absolútne jej nevadilo, že fotoaparáty zachytili jej prirodzenú podobu.

Tip: Pozriete si Hlas alebo dobrý film? Vyberte si svoj program na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu