Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Zo strašidla sexica: Neskutočná premena v Hlase!

Kristína vyzerala na javisku očarujúco. Na skúške však nezapôsobila. Zobraziť galériu (9)
Kristína vyzerala na javisku očarujúco. Na skúške však nezapôsobila.

BRATISLAVA - Neuveriteľná zmena! Kristína Zakuciová (22), ktorá súťaží v Hlase Česko Slovenska, sa postavila pred svojho kouča na pódiovej skúške s nie práve najpríťažlivejšou vizážou. Pôsobila, akoby sa zle vyspala po nejakom fláme. Dokonca ani spev jej nešiel - vôbec neladila. Dnes večer ale čaká divákov príjemné prekvapenie. Zo sivej myšky sa vykľuje sexi speváčka vo vynikajúcej forme.

Aj toto je šoubiznis! Dnešná časť Hlasu Česko Slovenska prinesie niekoľko prekvapení. Jedným z nich je premena škaredého káčatka na prekrásnu labuť. Kristíne Zakuciovej totiž šikovné ruky vizážistu neskutočne prospeli.

Pri pohľade na zábery zo speváckej skúšky by nikomu nenapadlo, že práve ona by sa mohla živiť vystupovaním pred ľuďmi. Do ringu sa totiž postavila neupravená speváčka, ktorá evidentne nebola vo svojej koži. Kristína vyzerala, akoby sa práve prebudila zo strašidelnej nočnej mory.

Pravdepodobne únava sa podpísala nielen na jej vzhľade, ale aj výkone. „Ty neladíš,” napomenul ju kouč Pepa Vojtek. Zakuciovú si podala aj jej súperka Barbora Blahová. „Keď raz niekto nepočuje dvojhlasy, tak tu nemá čo robiť,” vyhlásila nekompromisne.

Všetkým ale spadne sánka, keď Košičanka príde na ostrý duel. Po strapatých vlasoch ani stopy, na tvári mejkap, na tele sexi minišaty - takto sa Kristína ukáže dnes večer. A podľa našich informácií aj jej výkon bude oveľa lepší než na skúške. Či dokáže poraziť svoju konkurentku Barboru, sa dozviete na Markíze v Hlase Česko Slovenska.

Tip: Pozrite si nielen Hlas Česko Slovenska ale aj ďalšie skvelé programy. Vyberte si na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu