Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tlačovka Nory Mojsejovej bez vulgarizmov! Chce priamu demokraciu

Tlačovka Nory Mojsejovej bola bez vulgarizmov
Tlačovka Nory Mojsejovej bola bez vulgarizmov

KOŠICE – „Chceme, aby si občania mohli presadiť svoj názor priamo. Ľudia nie sú sprostí a gorily voliť nebudú!,“ vyzývala šéfka Strany Slobodného Slova, Nora Mojsejová na dnešnej tlačovej besede, ktorá sa konala v Košiciach.

Požiadavky svojej strany zhrnula pár vetami a napriek tomu, že bola správne naštvaná, tentokrát sa jej vystúpenie zaobišlo bez vulgarizmov.

„Nesúhlasíme ani s vymenovaním Čentéša za generálneho prokuratora. Občania by si ho mali voliť priamou voľbou. Preto presadzujeme priamu demokraciu a petičnú akciu SDKÚ za jeho zvolenie považujeme za politický cirkus a za zakrývanie Gorily.“ Protesty proti Gorile považuje za zmanipulované.

„Veď aj malé dieťa vidí, že je to priehľadné a pod rúškom politických strán. Ľutujem tých mrznúcich ľudí, ktorí chcú skutočne prejaviť svoj nesúhlas s korupciou a sú takto zmanipulovaní.“ Nora Mojsejová preto vyzýva politické strany, ktoré sa dostanú do parlamentu, aby po voľbách podporili ich snahu o priamu demokraciu. Obula sa i do prieskumov verejnej mienky 

„Na internetových anketách sa stále umiestňujeme na popredných miestach.“ Pochybuje aj o ćistote volieb. „Neveríme, že voľby budú také, aké majú byť. Zaregistrovali sme už prípady, že jeden občan dostal 2 volebné lístky. Preto budeme dohliadať na voľby.“ I ona sa však musí zmieriť, že z jej kandidátky odchádzajú ľudia.

„Odišli ôsmi, nerobíme z toho vedu. Je to ich názor, ale sú to ľudia z posledných miest kandidátky,“ dodáva N. mojsejová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu