Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Z Let´s Dance vyletela Petra Marko: Koniec okorenený trapasom!

Petra sa počas svojho účinkovania v šou netajila tým, že má vysoké ambície. Z vypadnutia bola sklamaná. Zobraziť galériu (5)
Petra sa počas svojho účinkovania v šou netajila tým, že má vysoké ambície. Z vypadnutia bola sklamaná.

BRATISLAVA - Zostala im takzvaná zemiaková medaila! Na štvrtom mieste skončili podnikateľka Petra Marko (28) a Jozef Herák (24). V Let´s Dance 5 sa mediálne najprepieranejšia účastníčka šou prebojovala pomerne ďaleko. Na začiatku by totiž nikto určite nepovedal, že v Markíze pretancuje deväť večerov. Jej posledné chvíle v programe však spackala istá pani, ktorá sa znenazdajky objavila na pódiu tesne pred ďakovnou rečou. Adela Banášová (31) ju musela vypoklonkovať.

Dnešný večer bol pre všetky páry veľmi náročný. Jednak kvôli tomu, že sa museli naučiť až tri choreografie, jednak preto, že dostali za úlohu predviesť uletený tanec s názvom Lindy hop. Ten doteraz diváci v histórii slovenského Let´s Dance nikdy nevideli. Ide o pohybovo veľmi náročný tanec, o čom sa môžete presvedčiť vo videu pod článkom. Zoznam skladieb piatkového večera nájdete TU!

Ďalšou nepríjemnou novinkou pre tancujúce celebrity bolo aj to, že sa po prvýkrát predviedli na parkete naraz. Medzi nimi sa prechádzal porotca Zdeněk Chlopčík, ktorý postupne vyraďoval páry podľa vlastného uváženia. Každému dal pri odchode určitý počet bodov. Od najnižších známok po najvyššie. Víťazmi tohto štvorduelu sa stali Peter Marcin a Ivana Surovcová. Odborník im pridelil desiatku.

Po tom, čo páry predviedli posledné tretie vystúpenie, sa všetky body od porotcov zrátali. Najmenej ich získali Petra Marko a Jozef Herák. A to sa im aj vypomstilo. V takzvanom rozstrele totiž neobstáli v konkurencii s moderátorkou Janou Hospodárovou a Matejom Chrenom. 

Galéria: Fotoreportáž z 9.kola Let´s Dance.

Na Petre bolo vidno sklamanie z vyhadzovu. A vo chvíli, kedy mala hlavu v smútku a myšlienky úplne niekde inde, sa na pódiu znenazdajky objavila staršia pani. Diváci netušili, ako sa dostala do priameho prenosu tanečnej šou, no chcela podnikateľke niečo odovzdať. Adela Banášová pohotovo zareagovala a „votrelkyňu“ slušne poslala preč so slovami: „Prosím, príďte neskôr.“ Pani poslúchla a odišla.

Nám sa podarilo zistiť, že išlo o dámu z istej súkromnej spoločnosti, ktorá po skončení každého prenosu odovzdávala vyradenému páru hmotný darček. Tentokrát sa pomýlila a vyšla na javisko skôr, než mala – teda pred vypnutím kamier.

Marko po tomto úsmevnom trapase začala svoju rozlúčkovú reč. „Ďakujem divákom, čo ma dostali tak ďaleko. Ďakujem Dodinkovi, ktorý mi venoval toľko svojho času. A tiež televízii Markíza, ktorá mi dala túto šancu,“ zhrnula v krátkosti Petra, ktorá chcela mať evidentne všetko za sebou čo najskôr. „Poďme už tancovať,“ tešila sa zrejme na moment, kedy sa na obrazovke pustia titulky.

Po skončení prenosu topkám podnikateľka otvorene priznala, že sa v nej momentálne „mieša smútok s radosťou. Na jednej strane môžem ísť niekam s manželom, na druhej si už nezatancujem. Samozrejme, že som chcela vyhrať. S vypadnutím sa ťažko zmieruje. No aj toto je úspech - dostať sa do 9. kola. Nejaká podnikateľka, ktorú nikto nepoznal.

Ako hodnotia svoje pôsobenie v šou Petra a Jozef? Čo všetko spolu vďaka Let´s Dance zažili? Na tieto a ďalšie otázky vám odpovedia v pondelkovom rozhovore na topkách. Viac informácií TU!

Pani si nechtiac užila pár sekúnd slávy. Banášová ju po chvíľke poklepala po ramene a slušne ju poprosila, aby prišla neskôr.
Zobraziť galériu (5)
Pani si nechtiac užila pár sekúnd slávy. Banášová ju po chvíľke poklepala po ramene a slušne ju poprosila, aby prišla neskôr.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Porotcovská tabuľka

      Suťažný pár SMS číslo 1.tanec 2.tanec 3.tanec Body
1.  Peter Marcin a Ivana Surovcová 9987 28 10 36 74
2. Jana Hospodárová a Matej Chren 9984 28 6 29 63
3. Martin Mňahončák a Natália Glosíková  9989 24 4 32 60
4.  Petra Marko a Jozef Herák 9988 24 8 23 55

VIDEO: Ukážka tanca Lindy hop.

Hellzapoppin

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu