Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Opilec zo S. Kremničky týral a hádzal o zem tehotnú manželku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BANSKÁ BYSTRICA - Peklo na zemi prežívala Magdaléna Farkašová (31) pri svojom manželovi Michalovi (36). Ten ju bil, ťahal za vlasy, hádzal o zem, ponižoval a hrozil jej zabitím. Neprestal, ani keď čakala dieťa!

Vo februári jej zlomil nos. Zúfalá Magdaléna chcela ujsť do krízového centra, potom si to však rozmyslela. Aj svoje oznámenie o týraní neskôr na súde zmierňovala a tvrdila, že to nebolo také tvrdé. Znalci však u nej jednoznačne zistili syndróm týranej ženy.

Týranie matky otcom potvrdil aj malý syn Michal. Nezamestnaný Farkaš väčšinu peňazí zo spoločného príjmu utrácal na alkohol, cigarety a hracie automaty. Na súde tvrdil, že ju nikdy nebil, ani netýral.

Priznal iba občasné hádky, vulgárne nadávky a nejaké „zaucho“. V odvolaní Farkaš tvrdil, že Magdaléne neubližoval, je nevinný a žiadal oslobodiť v celom rozsahu.

Súd násilníkovi vymeral sedemročné väzenie. Farkaš sa odvolal, prvostupňový verdikt však potvrdil aj odvolací súd v Banskej Bystrici. Sudca hneď nariadil aj výkon trestu. Muž musí tiež absolvovať protialkoholické liečenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu