Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Neuveriteľná podoba: Ftáčnik alebo Borat?

Nápadná podobnosť M. Ftáčnika a Borata Zobraziť galériu (8)
Nápadná podobnosť M. Ftáčnika a Borata

BRATISLAVA - Od komunálnych volieb neprešiel ani týždeň a na internete už visí koláž, ktorá rozosmeje každého. Jej tvorcovia si vzali na paškál nového bratislavského primátora Milana Ftáčnika tešiaceho sa z triumfu v hlavnom meste. Jeho radosť je neprehliadnuteľná a gestikulácia nápadne podobná kontroverznej filmovej postave Borat. Ten sa objavil spoločne s Milanom Ftáčnikom na jednom zábere.

Vztýčené palce, fúzy, úsmev, vlasy, okuliare, oblečenie. To všetko majú títo dvaja páni spoločné. Záber prináša i nové pomenovanie pre Bratislavu inšpirované menom filmovej postavy - BORATISLAVA.

Fiktívny dokument priniesol na strieborné plátno v roku 2006 britský komik Sacha Baron Cohen, ktorý sám vystupuje v hlavnej role kazašského televízneho reportéra na ceste po Spojených štátoch amerických. Autor snímky sa nevyhýba rasovým ani sexuálnym narážkam, a práve kvôli nim sa zdvihla vlna nespokojnosti u Kazachov a Američanov, ktorých sa príbeh priamo týka.

Či mal Milan Ftáčnik u kazašského reportéra špeciálne školenie, ako vystupovať na verejnosti, nevedno. Jedno je však isté, ich podoba je neprehliadnuteľná. Ostáva len dúfať, že si nový primátor opäť nevezme príklad od Borata a nepredstaví sa v typicky "boratovských" pistáciovozelených plavkách.

Neuveriteľná podoba: Ftáčnik alebo
Zobraziť galériu (8)




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu