Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fabiu pri zrážke roztrhlo, spolujazdkyňa zahynula

Fabia po šmyku vrazila do autobusu Zobraziť galériu (2)
Fabia po šmyku vrazila do autobusu

BRATISLAVA/NITRA – Tragické následky mala zrážka, ku ktorej došlo dnes ráno krátko pred pol šiestou medzi Levicami a Hornou Sečou. Vodička (30) na Škode Fabia podľa polície dostala pri prejazde ľavotočivou zákrutou na zľadovatelej ceste šmyk. Auto sa tak pravdepodobne stalo neovládateľným a prešlo do protismeru, kde sa zrazilo s autobusom.

Fabia narazila bočnou stranou tak silno, že sa rozlomila na dve časti.

Spolujazdkyňu (40) s ťažkými zraneniami previezli vrtuľníkom do nitrianskej nemocnice, kde aj napriek rýchlemu zásahu záchranárov zraneniam podľahla. Vodičku s ťažkými zraneniami previezli do levickej nemocnice. Vodič autobusu a cestujúci sa pri zrážke našťastie nezranili. Dychová skúška vodiča vylúčila požitie alkoholu.

Presnú príčinu a okolnosti tejto tragickej nehody stále vyšetrujú dopravní policajti. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Podľa polície sa pod nehodu podpísalo pravdepodobne počasie. Upozorňuje preto na možnú námrazu na cestách a zlú viditeľnosť a vyzýva vodičov, aby jazdili opatrne a zbytočne neriskovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu