Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zvolenský dôchodca v lese zneužil dievčatko (8)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BANSKÁ BYSTRICA – Susedovu dcéru zobral so sebou kupovať darčerk pre jej tetu. Domov sa však nevrátil a s dievčatkom šiel do lesa pod Pustým hradom vo Zvolene. Nútil ju piť víno a aj sám sa posilnil. Dievčatko alkohol odmietlo a bránilo sa i potom, keď jej Pavol Berky (66) stiahol nohavičky, bozkával jej brucho a ústa!

Pokúšal sa i o pohlavný styk, ale sa mu to nepodarilo zásluhou aktívneho odporu dievčaťa. Berky tvrdil, že sa nič nestalo. Dievča občas vodil do školy a mal ju dva razy zachrániť, aby nepodbehla pod autobus.

V inkriminovaný deň šli údajne do lesa na huby a opekať si. On spadol, zranil sa a dievča pri ňom iba sedelo, kým ich nenašli policajti. Podľa neho dievča proti nemu nahovorila matka.

Školáčka však podľa psychologičky nemala tendencie klamať a podrobne popísala, čo s ňou „ujo Palo“ robil. Dokonca sa jej mal vyhrážať zabitím, ak niečo povie. Utrpela pri tom krvné podliatiny a odreniny na stehnách a nohách. Proti Berkymu svedčili aj ďalšie dôkazy.

Za zločin sexuálneho zneužitia dnes senát Krajského súdu v Banskej Bystrici poslal Berkyho na 20 rokov do väzenia. Využil tak zásadu trikrát a dosť, pretože Berky bol doteraz osemkrát súdne trestaný. Z toho dva razy ho odsúdili za znásilnenie a raz za pokus znásilnenia. V jednom prípade najprv ženu udrel kolíkom, olúpil a potom znásilnil. Medzi znásilnenými bolo i dievčatko (7).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu