Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zlodejka sa pred políciou skryla pod auto!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA – Nie celkom pohodlný úkryt si vybrala zlodejka, ktorú zadržali v utorok skoro ráno v podzemných garážach na Tomášikovej ulici v Bratislave.

Hliadka dorazila do garáži po nahlásení vlámania do auta a na mieste našla vykradnuté Audi A4. Policajti vo vedľajšom boxe zbadali zaparkované ďalšie auto s batožinou aj s odcudzenými vecami. Vzápätí našli aj zlodejku.

„Pod motorovým vozidlom sa nachádzala aj osoba, ktorá sa pred policajtmi skrývala. Osoba bola policajnou hliadkou vyzvaná, aby spod vozidla vyliezla. Následnou lustráciou bolo na mieste zistené, že sa jedná o 28-ročnú ženu z okresu Martin,“ uviedla polícia vo svojej správe.

Úlovok policajtov nebol ešte úplný, žena hliadke dobrovoľne vydala dve zatavené striekačky s neznámym bielym práškom. Ženu už obvinili z krádeže a poškodzovania cudzej veci, súčasne polícia začala trestné stíhanie vo veci nedovolenej výroby drog. Žena skončila v cele policajného zaistenia s návrhom na väzbu. Informoval o tom František Peczár z bratislavského policajného riaditeľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu