Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Mladík sa priznal k brutálnej vražde v Miloslavove

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA - Polícia deň po vražde podnikateľa (48) z obce Miloslavov zadržala mladého Bratislavčana, ktorý sa k nej priznal. Za brutálnu vraždu mu teraz hrozí 15 až 20-ročné väzenie. Motívy činu ešte vyšetrujú, podľa polície vražde predchádzala hádka.

Došlo k nej v nedeľu nadránom v rodinnom dome obete na Alžbetinom dvore, ktorý je súčasťou Miloslavova. Páchateľ sa do neho podľa polície dobýjal a vyhrážal sa zbraňou. Prečo ho podnikateľ vpustil dnu, nie je známe. Po hádke ho mladý muž bodol nožom do hrudníka, do brucha, porezal ho do krku a nakoniec streli do srdca.

"Obvinený 24-ročný muž sa samozrejme aj pod tlakom viacerých dôkazov k spáchaniu tejto vraždy doznal," povedal krajský policajný riaditeľ Pavel Brath.

Zavraždeného, ktorý podľa niektorých médií dlhoval viacerým ľuďom peniaze, objavila jeho dcéra. Z domu údajne nič nezmizlo. K páchateľovi sa polícia dopátrala na základe stôp z miesta činu, našla aj vražednú zbraň zakopanú v lese. V čase, keď polícia po Bratislavčana prišla, mal mať už zbalené veci pre útek do zahraničia. V minulosti bol mladík raz stíhaný, podľa Bratha za úverový podvod. V súčasnosti je v policajnej cele, rozhoduje sa o jeho väzbe. Ide o tretiu vraždu v Bratislavskom kraji v tomto roku, predchádzajúce dve už objasnili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu