Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ťahal vlečku s hnojom, zrazil sa s vlakom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TRENČÍN - Na železničnom priecestí pri obci Bohunice neďaleko Ilavy sa dnes zrazil manipulačný vlak s traktorom. Pri kolízii sa vážne zranil vodič traktora, ktorého previezli do nemocnice. Dnes to potvrdili zástupcovia krajského riaditeľstva polície v Trenčíne a Železničnej polície.

"K nehode manipulačného vlaku a traktora došlo dnes dopoludnia okolo desiatej hodiny. Vodič traktora bol zranený a odviezli ho do nemocnice," poznamenala hovorkyňa Železničnej polície Ľubica Zoňová. Rozsah zranení nespresnila, bližšie informácie o nehode zatiaľ neposkytlo ani trenčianske krajské riaditeľstvo polície.

Podľa internetového portálu Tvnoviny.sk sa kolízia stala na vedľajšom priecestí smerom na poľnohospodárske družstvo v Bohuniciach. Traktor údajne ťahal vlečku s hnojom. V Trenčianskom kraji pri Ostraticiach v okrese Partizánske sa tento mesiac zrazila tiež dodávka s osobným vlakom.

Zrážku neprežil maďarský vodič vozidla. Nehoda sa stala pravdepodobne po tom, čo šofér dodávky nerešpektoval signalizáciu a vošiel na priecestie. Podobná chyba stála život troch ľudí vlani na jeseň, keď sa v obci Dolná Štubňa neďaleko Turčianskych Teplíc zrazilo osobné auto s vlakom.

Jedna z najtragickejších dopravných nehôd na Slovensku sa stala minulý rok vo februári pri zrážke osobného vlaku a autobusu. Pri obci Polomka zomrelo 12 ľudí, ďalších 19 sa zranilo. Vyšetrovanie tejto nehody zatiaľ neukončili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu