Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Matku a dcéru zo Svederníka zavraždil príbuzný!

Vo Forde Mondeo našli telo dcéry Ivany Zobraziť galériu (4)
Vo Forde Mondeo našli telo dcéry Ivany

BRATISLAVA/ŽILINA – Šokujúce pozadie má smrť matky Ivety Čuboňovej (43) a dcéry Ivany Krčulovej (24) zo Svederníka, ktoré našli v autách v kanáli Váhu pri obci Kotešová. Obe ženy zomreli násilnou smrťou. Na základe zozbieraných a zaistených dôkazov skončil v rukách polície Roman Ch. (20), ktorý je synovcom a bratrancom obete a dokonca býval v ich susedstve. O predpokladaných motívoch mladíkovho brutálneho činu polícia neinformovala.

Mladík postupne zavraždil matku a pokúsil sa zavraždiť aj dcéru, ktoré naložil do áut a potopil v kanáli Váhu. Dcéra Ivana podľa policajtov ešte žila, keď ju potopil vo Forde Mondeo.

Nezvestnosť matky a dcéry nahlásili na polícii 30. novembra. Ako uviedla polícia, Roman CH. ešte v noci z 28. na 29. novembra v rodinnom dome vo Svederníku tupým predmetom a nožom veľmi silnou intenzitou napadol Ivetu. Údermi do hlavy, tváre, krku a 11 bodnými ranami jej spôsobil ťažké zranenia, ktorým bezprostredne po útoku na následky poúrazového šoku zomrela. Vrah po čine pozakrýval stopy a snažil sa odstrániť dôkazy. Telo preniesol do auta VW Golf, ktoré následne ponoril do vodného kanála rieky Váh.

Skoro ráno 29. novembra po príchode dcéry Ivany domov, ju s úmyslom usmrtiť fyzicky napadol. Stláčaním krku a hrdúsením jej spôsobil zlomeninu jazylky, uviedla polícia. V stave bezvedomia je naložil do auta Ford Mondeo, ktoré ponoril na rovnakom mieste ako predtým jej matku.

Ako uviedla polícia, dcéra mala spôsobené prekrvácanie svalstva krku, hltana a hornej časti pažeráka, zlomeninu jazylky a iné. Jej matka zomrela na následky úderov do hlavy a tváre, ako i hlbokých bodných rán do tváre, krku a hrudníka.

Informoval o tom včera žilinský policajný riaditeľ František Posluch. Roman Ch. teraz čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Vyšetrovateľ podal podnet na jeho vzatie do väzby. Hrozí mu trest odňatia slobody až na 25 rokov, prípadne doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu