Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Po znásilnení nútil tínedžerku, aby sa obesila!

Bratislavský Pentagon vo Vrakuni
Bratislavský Pentagon vo Vrakuni

BRATISLAVA - Namiesto 13 rokov väzenia mu zrušili rozsudok. Milan I. v bratislavskom Pentagone zdrogoval dievča, bil ho gitarou alebo tĺčikom. Po znásilnení mladú dievčinu nútil, aby sa obesila.

Milan I. mal vlani tri týždne znásilňoval vtedy 17-ročnú Sandru v bratislavskej Vrakuni. V septembri ho okresný súd odsúdil na 13 rokov. „Odvolací súd po naštudovaní spisu zistil závažné procesné pochybenia," uviedol hovorca Krajského súdu Pavol Adamčiak.

Bola porušená zásada kontradiktórnosti a v skutkových zisteniach, na ktoré je potrebné prvostupňovým súdom získať ďalšie dôkazy a opätovne rozhodnúť. Pôvodne malo byť zasadnutie krajského súdu verejné, napokon ho zmenili na neverejné.

Obžaloba tvrdí, že dievča muselo užívať drogy, Milan bil dievča rôznymi predmetmi, napríklad gitarou alebo tĺčikom. Po znásilnení ju nútil, aby sa obesila. Po troch týždňoch sa Sandre podarilo ujsť, mala viaceré zranenia.

Podľa Milana dievča napadla skupina. Obhajca chcel, aby vypovedala kamarátka údajnej obete. Do bytu vraj prišli spolu a dobrovoľne. Naopak obžaloba tvrdí, že Sandru do bytu násilne odvliekol Milan z autobusovej zastávky. Obžalovaný je väzbe a má aj ďalší súd, kvôli drogovým deliktom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu