Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mieste domy vykrádala žena

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SNINA - Obvineniam z krádeže, porušovania domovej slobody a neoprávneného vyrobenia a používania elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty čelí žena (36) z Belej nad Cirochou v okrese Snina.

Žena sa počas novembra vlámala do štyroch domov v obci. Prvýkrát kradla začiatkom novembra. Z detskej izby ukradla drevenú šperkovnicu, v ktorej boli retiazky, prívesok a náramok z bieleho kovu. Z kuchyne si zobrala kabelku spolu s peňaženkou, dokladmi a mobilom.

Nakoniec z tašky pri vchodových dverách ukradla doklady, platobné karty, peniaze a kľúče od domu. Škody vyčíslili na 130 eur. O týždeň neskôr si z ďalšieho domu odniesla kabelku s dokladmi, kľúčmi a kozmetiku. Zo spálne odcudzila náušnice a retiazku zo žltého a bieleho kovu.

Škody presiahli 380 eur. Na druhý deň zavítala do ďalšieho domu a odniesla si tašku s peňaženkou a dokladmi. Pri poslednom záťahu si z iného domu zobrala dve platobné karty s PIN kódom a náušnice. Ďalšie šperky si zobrala z haly a obývačky. Ešte v ten deň vybrala na ukradnuté karty 450 eur. Celkové škody sa vyšplhali na takmer 1 400 eur.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu