Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyšiel z basy a už sa pohrával so zákonom

Zadržané drogy Zobraziť galériu (3)
Zadržané drogy

PRIEVIDZA - Prievidzskí mestskí policajti išli pôvodne riešiť parkovanie na verejnej zeleni. Osádka vozidla však mala predávať drogy. Dvaja mladíci po príchode polície znervózneli a začali sa správať podozrivo.

„Jeden z prítomných sa správal arogantne a požadoval, aby ho príslušníci MsP „nezdržiavali, lebo nemá čas“. Na výzvu k predloženiu dokladu totožnosti predložil prepúšťací list z výkonu trestu,“ pre Topky to povedal hovorca prievidzských policajtov Vít Zajac. Policajti si pri aute všimli zostatok šúľanej cigarety s neznámym obsahom a použitú injekčnú striekačku.

Na miesto prišiel aj tretí muž s ruksakom, údajný kamarát osádky auta, na ktorého mali čakať. Zo správania mladých Prievidžanov bolo zrejmé, že pri sebe majú omamné látky. Mestskí policajti tak privolali aj štátnych kolegov. Ako Vít Zajac ďalej povedal, „počas osobnej prehliadky u prítomných bolo v odevných zvrškoch D.D.(1991) z Prievidze nájdené vrecúško s obsahom cca 550 g zelenej rastliny, pravdepodobne marihuany a jedna injekčná striekačka pravdepodobne s obsahom pervitínu.“ Policajný technik podozrenie skúškou na omamné látky potvrdil.

Mladíci sa pred verejnosťou neskrývali. Všetko sa to odohralo v predpoludňajších hodinách uprostred sídliska Zapotôčky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu