Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Čísla za 64 696 874 Sk mu nadiktovala manželka

BRATISLAVA - Jackpot 64,7 milióna korún si odvčera užíva šťastný výherca! Košičan pred šesťdesiatkou, ktorý pred 2 týždňami uhádol v hre loto všetkých šesť vyžrebovaných čísiel, tak môže svojej manželke konečne splniť jej veľký sen. Zobrať ju prvýkrát k moru! Prvé peniaze z výhry, rovné 3 milióny, však venoval úplne cudzím ľuďom.

"Manželka je výborná plavkyňa a túži po mori celý život," vyznal sa výherca, ktorý si po výhru pricestoval do bratislavského sídla Tiposu včera ráno. "S takým sympatickým výhercom sme sa už dlho nestretli. Mal dôkladne premyslené, čo s peniazmi urobí. Navyše prezradil svoj recept, ako sa stať multimilionárom," povedala Lele Zemanová z Tiposu. Výherca už 20 rokov tipoval 2-krát do týždňa 3 stĺpce. Stále tie isté čísla! Keďže sa koncom minulého roku začali v jackpote kumulovať astronomické sumy, povedal si s manželkou, že podajú výnimočne aj 4. stĺpec. Čísla 7, 14, 29, 30, 33 a 41 mu nadiktovala žena takpovediac z brucha a stal sa zázrak! "Šesťkrát som si vymenil okuliare. Spoločne sme preštudovali internet i teletext. Až potom sme si uvedomili, že náš dlhoročný sen sa stal realitou," opísal okamihy šťastia Košičan.

Nový slovenský multimilionár tvrdí, že jeho život sa radikálne nezmení. Aj naďalej chce pracovať a venovať sa svojim záľubám. Z peňazí chce pomôcť najmä svojej rodine, ale aj tým, ktorí to najviac potrebujú. "Výherca nás požiadal, aby sme v jeho mene venovali milión Sk na pomoc Vysokým Tatrám, ďalší milión Onkologickému ústavu na Klenovej ulici v Bratislave a tretí milión chce venovať obetiam tragédie v juhovýchodnej Ázii," dodala L. Zemanová. A k tomu už naozaj niet čo dodať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu