Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Je tam bomba, zavolali dvaja východniari

HUMENNÉ/STARÁ ĽUBOVŇA – Dvaja muži na východe zhodne zavolali, že niekde je bomba. Rozdiel bol len v čase, v stave opitosti a mieste, kde mali byť výbušniny. Majú však na rováši rovnaký paragraf.

Mladík (25) z Belej nad Cirochou zavolal na 158 v nedeľu o pol jednej v noci, že v motoreste v Dlhej nad Cirochou je bomba. V tom čase tam bola tanečná zábava. Policajti poslali von všetkých, ale pyrotechnici žiadne nebezpečenstvo v motoreste neobjavili. Volajúci anonym prestal byť neznámym už po niekoľkých hodinách a mladíka za šírenie poplašnej správy stíhajú humennskí policajti na slobode.

Ten istý paragraf dostal aj muž (30) zo Starej Ľubovne. Zavolal včera o 21.18 hod. na policajnú linku, že v miestnej nemocnici v pavilóne B je bomba. Prehliadka priestorov zdravotníckeho objektu sa skončila až dnes o pol jednej v noci s negatívnym výsledkom.

Muža policajti chytili zakrátko. Keďže mal v dychu 0,58 mg/l alkoholu, museli čakať, kým v policajnej cele vytriezvie, aby ho mohli dnes obviniť. Z prešovského policajného riaditeľstva o oboch prípadoch informovala hovorkyňa Magdaléna Fečová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu