Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vzali drogy na prechádzku, policajti im ich zhabali

(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Pri bežných kontrolách našli bratislavskí policajti ďalšie drogy. Mali ich pri sebe muži v rôznych častiach mesta. Jeden z nich už sedí v policajnej cele.

Večer na Vajanskom nábreží objavili u muža plastový obal od filmu, v ktorom bola sušená rastlina. Muž z Bratislavy tvrdil, že ide o marihuanu. Ich cesty sa neskôr rozišli: rastlina putovala na expertízu, muža predviedli na policajné oddelenie.

Nadránom kontrolovali v Petržalke mladíka z Galanty. Ten im dobrovoľne vydal injekčnú striekačku so zataveným koncom s obsahom kryštalického prášku. Aj jeho hliadka predviedla na policajné oddelenie. Tu musel vysvetliť, čo u neho striekačka robila, kým ju neposlali aj s obsahom na expertízu.

Desať minút pred polnocou pri bežnej kontrole vydal policajtom 3 kusy skladačiek s obsahom neznámej bielej látky Bratislavčan Michal M. (24). Toho zadržali na Kollárovom námestí. Neskôr pri prehliadke pred policajnou celou mu našli v spodnej bielizni ukryté ešte 4 zatavené striekačky s neznámou látkou. Výsledky predbežnej expertízy potvrdili, že ide o drogu.

Vyšetrovateľ už Michala obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a spracoval podnet k návrhu na väzbu. Informoval František Peczár z bratislavského krajského policajného riaditeľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu