Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Policajti našli pervitín v žiarovke

BRATISLAVA – Policajti sa včera nezamerali na drogových dílerov, ale na tých, ktorí nosia drogy pri sebe pre vlastnú potrebu. Pri kontrolách našli napríklad pervitín v žiarovke alebo skladačky so zatiaľ neznámou látkou. Za prechovávanie drog hrozia až tri roky väzenia.

Policajti predviedli pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti na policajné oddelenia viacero osôb. Vodiča (35) Škody Favorit skontrolovali na Čapajevovej ulici. Dobrovoľne policajtom vydal alobalovú skladačku s obsahom neznámej bledohnedej látky.

Pravdepodobne drogy policajti zaistili i pri kontrole Bratislavčana (20) pred ubytovňou vo Vlčom hrdle v Bratislave. V rozlomenej sklenenej žiarovke policajtom vydal neznámy prášok hnedej farby, o ktorom tvrdil, že je to pervitín. Mal ho mať pre vlastnú potrebu.

Na expertízu policajti zaslali i podozrivý materiál, ktorý im vydal Bratislavčan (33) pri kontrole na Radlinskej ulici. K neznámej látke sa vyjadril, že ide o pervitín.

Ako informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, ak sa následnou expertízou potvrdí, že predvedení muži mali pri sebe drogy, za ich prechovávanie pre vlastnú potrebu im hrozí trest odňatia slobody až na tri roky. Ak by išlo o prechovávanie vo väčšom množstve, tak až päť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu