Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lupič vsadil na poplašňák, tip mu nevyšiel

MICHALOVCE – Tutovkou, s ktorou vošiel do stávkovej kancelárie 47 – ročný muž, bola poplašná pištoľ v ruke. Nezdržiaval sa vypisovaním tiketov, namieril pištoľku bez nábojov a chcel peniaze. Nijako však nevyplašil chlapov, ktorí tam normálne vsádzali a tí podareného lupiča spacifikovali.

Keď je finančná núdza veľká, človek stráca súdnosť. Príde mu na um aj podobný streštený nápad, ktorým sa včera popoludní v Michalovciach chcel dostať k peniazom postarší muž. O 14.45 vstúpil do stávkovej kancelárie na Námestí osloboditeľov. V ruke mal poplašnú pištoľ a s ňou sa snažil vzbudiť rešpekt, strach a dostať od pracovníčky za pultom peniaze.

Aj pištoľku namieril, no prerátal sa. V stávkovej kancelárii bolo v tom čase minimálne päť osôb. Dvaja z nich sa na lupiča vrhli a ručne – stručne ho odzbrojili. Keď potom kontrolovali pištoľ, nenašli v nej ani náboje. Vlastne aj načo, veď s ňou by ani blcha nespáchala samovraždu...

Raritného lupiča policajti potom odviedli do cely predbežného zadržania. O kurióznom prepade nás informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu