Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Stropkovčan chcel policajtov uplatiť 10 eurami!

BRATISLAVA - S desaťeurovou bankovkou si to chcel u policajtov vyžehliť 38-ročný muž zo Stropkova. Ponúkal im ju, aby zabudli na to, že nemal pri sebe doklady, keď zapríčinil dopravnú nehodu. Na svet sa tak môže pozerať cez zamrežované okno až päť rokov.

Stropkovčana podozrievala polícia z toho, že v tomto meste zapríčinil nehodu na Hlavnej ulici a odtiaľ ušiel domov. Policajti ho k nemu prišli skontrolovať. Odmietal im však ukázať doklady.

Predviedli ho preto na obvodné oddelenie. Obvinený viackrát policajtom povedal, aby to nechali tak, že im dá nejaké peniaze a na všetko nech zabudnú. Po sľuboch vytiahol z vrecka desaťeurovú bankovku, ktorú pohodil na stôl s tým, že vec je vybavená. Asi to myslel vážne, lebo po frajerskom geste sa pokúsil z polície odísť ako by sa nič nestalo.

Ako informovala Andrea Polačiková, hovorkyňa policajného prezídia, policajti prípad oznámili pracovníkom Úradu boja proti korupcii, ktorí bankovku zaistili. Muža stíhajú na slobode za pokus podplatiť verejného činiteľa. Za to mu hrozí pobyt za mrežami od dvoch do piatich rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu