Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jazdil s majákom v protismere, skončil na psychiatrii!

TRENČÍN – V Trenčíne vyvádzal včera vodič, ktorý sa lieči na psychiatrii. Pravdepodobne neužil lieky a svojou jazdou spôsobil v meste chaos a takmer nehodu. Jazdil v protismere a ohrozoval aj chodcov. Policajti nebezpečného cestného piráta napokon zastavili, skončil na psychiatrii.

Policajti spozorovali v podvečer vodiča (35) v Mercedese S 320, ako sa rúti v protismere. Nerešpektoval pokyn na zastavenie. „So zapnutými výstražnými smerovkami a modrým majákom umiestneným na prístrojovej doske pod čelným sklom pokračoval v jazde,“ uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová.

Na priechode ohrozil chodca, ktorý mal zelenú. Ten musel odskočiť, aby nedošlo k najhoršiemu. Mercedes policajti zastavili až na parkovisku obchodného centra na Štefánikovej ulici. Muž sa zamkol v aute a nechcel vystúpiť.

„Až pod hrozbou zbrane podal vodič policajtom mobilný telefón, kde jeho kamarát uviedol, že pravdepodobne neužil lieky, nakoľko je liečený na psychiatrii a jeho konanie je nevypočítateľné,“ povedala Hlaváčová.

Nakoniec z auta vystúpil a podrobil sa dychovej skúške na alkohol. Bola negatívna. Vzápätí ho hospitalizovali na psychiatrickom oddelení. Policajti mužovi zadržali vodičský preukaz a bude sa skúmať jeho zdravotná a psychická spôsobilosť na šoférovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu