Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Po ukradnutom Ferrari sa zľahla zem!

BRATISLAVA – Po červenom Ferrari 430, ktoré v piatok ukradli v Bratislave, sa zľahla zem. Stopa sa končí pri Záhorskej Bystrici. Polícia netuší, kde by sa Ferrari mohlo nachádzať. Až dnes poobede sme sa od nej dozvedeli niekoľko informácií. Po aute pátra prostredníctvom Schengenského informačného systému. Meno majiteľa odmietla zverejniť. Tiež neinformovala o tom, akým zabezpečovacím systémom bolo auto vybavené a ako bola zabezpečená samotná garáž, z ktorej zmizlo.

Ide o prvý prípad v tomto roku, čo na Slovensku ukradli takýto automobilový skvost. Ferrari zmizlo z garáže na Sokolskej ulici ráno okolo šiestej hodiny.

„Na základe GPS bol zaznamenaný pohyb vozidla po Pražskej ulici, Patrónke, OD Tesco –Lamač, po Hodonínsku ulicu v smere na Záhorskú Bystricu,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Oficiálnym dílerom Ferrari v Čechách a na Slovensku je spoločnosť Scuderia Praha. Ako sme sa informovali, na Slovensku môže byť okolo 25 Ferrari. Z toho asi desať kusov Ferrari 430. V Čechách jazdí neporovnateľne viac Ferrari – okolo 250. Ferrari 430 cabrio stojí 168 tisíc eur, Ferrari 430 coupé 148 tisíc eur. Ceny sú bez DPH.

Jedným z majiteľov Ferrari 430 je aj hokejový útočník Marián Gáborík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu