Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Viliama Vetešku opäť hospitalizovali!

Viliam Veteška
Viliam Veteška

BRATISLAVA - Podpredsedu NR SR Viliama Vetešku opäť hospitalizovali, informoval o tom v dnešnom vydaní denník Plus 1 deň, ktorý sa odvoláva na dôveryhodný zdroj.

Od stredy leží na oddelení ARO v Rooseweltovej nemocnici v Banskej Bystrici. Priviezli ho tam z Národného rehabilitačného centra v Kováčovej. Jeho zdravotný stav je stabilizovaný. V tej istej nemocnici ho hospitalizovali aj vlani v januári, tvrdí denník.

Ešte v roku 2007 sa Veteška usiloval nahradiť na poste lídra koaličnej ĽS-HZDS Vladimíra Mečiara. Zdravotné problémy mu však znemožnili na sneme kandidovať. Mečiar na sneme svoj post obhájil, Veteška prišiel o miesto podpredsedu strany. Po onkologickej liečbe sa Veteškovi podarilo vrátiť späť do politiky aj do parlamentu.

Zdravotné problémy sa však prejavili opäť minulý rok. Pre infekčné komplikácie ho hospitalizovali v Národnom onkologickom ústave v Bratislave. V parlamente bol Veteška naposledy vlani v septembri. Na februárovej schôdzi parlamentu je ospravedlnený, ako dôvod uviedol chorobu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu