Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

V Košiciach cez víkend prepadli 3 ľudí

KOŠICE – Košice sa zrejme stávajú nebezpečným mestom. Len cez víkend tam lupiči prepadli troch ľudí. V jednom prípade na svoju obeť zaútočili dosť brutálnym spôsobom.

Mateja (23) prepadli dvaja lupiči včera tri hodiny po polnoci v bare na Štúrovej ulici. Chceli od neho dve eura za rozbitý pohár. Vzápätí ho jeden z útočníkov viackrát udrel do tváre. Obaja sa mu vyhrážali, „že ho rozkopú“, ako uviedla polícia v správe. Potom ho sotili zo schodiska.

Mateja lúpili o 20 eur, dve krabičky cigariet, doklady. Skončil so zlomeným nosom a zubom. Liečiť sa bude asi tri týždne. Lupičské duo mu spôsobilo škodu 92 eur.

Na Orgovánovej ulici včera doobeda lupič prepadol dôchodkyňu (62). Zozadu ju sotil na zem a zobral jej kabelku. Mala v nej 927 eur a osobné veci. Celkovo jej tak spôsobil škodu 930 eur.

V sobotu okolo desiatej večer pred futbalovým štadiónom na Čermeľskej ceste lupič prepadol ďalšiu ženu (56). Zaútočil na ňu zozadu a ukradol jej kabelku a peňaženku. Prišla tak o 284,59 eur. Zranenia neutrpela. Informovala o tom Jana Mésarová z košickej polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu