Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slovák mal zneužiť dievčatko v pražskom obchodnom dome

PRAHA - Pražskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý v pondelok v podvečer v novom obchodnom centre Arkády na Pankráci údajne zneužil 9-ročné dievča. Muž podľa polície v tom istom obchodnom dome obťažoval pred dvoma týždňami aj 12-ročné dievča. Polícia o tom včera informovala na svojich internetových stránkach.

Muž si vymyslel, že má doma rovnako starú dcéru, a dievča, ktoré bolo v nákupnom centre samé, požiadal, či by si nevyskúšalo nejaké veci. S dievčaťom potom odišiel do skúšobnej kabínky, kde ju podľa polície zneužil. Dievča dobrovoľne odišlo do skúšobnej kabínky, kam za ňou muž vstúpil a pohlavne ju zneužil, povedal pražský policajný hovorca Ján Mikulovský. Vyšetrovateľ prípadu uviedol, že dievča je v pomerne zlom psychickom stave a bude potrebovať pomoc psychiatra.

Česká televízia informovala, že neznámy muž je pravdepodobne Slovák a že v poslednej dobe podľa polície zneužil viac dievčat. "Momentálne asi tri alebo štyri," povedal vyšetrovateľ. Bezpečnostná služba a všetky obchody v nákupnom centre aj základné školy v okolí dostali podľa informácií ČT fotografie podozrivého muža.

Neznámeho muža zachytila bezpečnostná kamera. "Ide o muža bielej pleti, stredného veku (30-40), vyššej postavy, mal neoholenú tvár, prešedivené fúzy, kratšie husté čierne vlasy. V súčasnej dobe môže byť už hladko oholený. Bol oblečený do dlhého čierneho kabáta a čiernych plátených nohavíc," uvádza polícia na svojich internetových stránkach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu