Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Chytili šiestich mladistvých zlodejov, kradli všetko!

(Zdroj: ČTK)

KOŠICE - Podarenú partiu šiestich mladistvých vykrádačov chytili košickí policajti. Mladíci kradli naozaj všetko, čo im prišlo pod ruky. Lukáš H. (16), Emil B. (15), Lukáš L. (16), Martin B. (17), Juraj J. (15) a Vladimír G. (14), všetci z obce Sokoľ, sa zrejme držali známeho, že raz sa zíde naozaj všetko, od plechových tabuliek až po udicu.

V chatovej osade Malinová sa dostali do unimobunky a auta, z ktorého ukradli dokonca aj evidenčné čísla! Ako uviedla polícia, na aute rozbili pravé zadné okno, poškodili prednú nápravu, zdemontovali poloos, rozbili spínaciu skrinku, spätné zrkadlá a odcudzil autobatériu, lekárničku a rôzne náradie. Z unimobunky ukradli dve príklepové vŕtačky, stopkovú frézu, dve flexi brúsky, elektrický hoblík, okružnú pílu a rôzne pracovné náradie. Majiteľovi z Košíc spôsobili celkovú škodu 20 tisíc.

Mladíci sa vlámali aj do obytnej nadstavby karavanu Avia, odstaveného v chatovej lokalite Uhrinč. Z karavanu ukradli televízor, rádiomagnetofón, dva reproduktory a rybársku udicu s navijakom. Majiteľke z Košíc spôsobili škodu za 11 tisíc korún. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu