Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Olúpil návštevníka herne aj krupiérku

BANSKÁ BYSTRICA - Banskobystrickí policajti pátrajú po páchateľovi, ktorý v pondelok o pol štvrtej ráno v herni na Partizánskej ceste olúpil návštevníka herne a krupiérku.

Lupič pritiahol Banskobystričana (27) k baru a pritlačil ho o barový pult, pri ktorom sa nachádzala aj krupiérka (21). Na ženu sa niekoľkokrát zahnal palicou a žiadal od nej peniaze pričom 27-ročného muža dvakrát udrel palicou do predlaktia. Poškodená mu z kovovej pokladne vybrala peňaženku aj euroobal s približne 40- až 50-tisíc korunami (približne 1330 až 1660 €).

Páchateľ následne prinútil poškodeného ísť na toaletu, kde ho zavrel. Obom poškodeným zobral mobilné telefóny a ušiel. Pri lúpeži sa nikto nezranil, telefóny neskôr policajti našli v črepníkoch pri herni. Neznámy páchateľ sa maskoval čiernou kuklou alebo šatkou na tvári, oblečený bol v čiernom a v ruke mal čiernu palicu v tvare bejzbalky.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže, za čo páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu