Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dva páry dôchodcov napadli a zbili v ich domoch

(Zdroj: Jupiterimages)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Rimavskosobotský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody 45-ročného muža z Hodejova, ktorý je v súčasnosti za iný trestný čin vo väzení.

Muž ešte na jar spolu s ďalšími páchateľmi zbil a v jednom prípade aj okradol dve dvojice starších ľudí priamo v ich domovoch. Teraz mu hrozí ďalších sedem až dvanásť rokov väzenia. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

V polovici marca v nočných hodinách v Novej Bašte muž s ďalšími dvoma páchateľmi napadol majiteľov domu - 77-ročnú ženu a jej 85-ročného manžela. Do domu vnikli cez vylomené okno, zbili ich a žiadali od nich peniaze. Peniaze im nedali, preto ich vlamači zamkli vo vedľajšej miestnosti a asi po hodine z domu odišli, nič však neukradli. Žena utrpela zranenia, z ktorých sa liečila 43 dní a jej manžel sa liečil 35 dní.

Na konci mája skoro ráno vo Višňovom v Revúckom okrese obvinený s ďalšími zatiaľ neznámymi komplicmi napadli majiteľov domu, 82-ročného muža a jeho 73-ročnú manželku. Zamaskovaní páchatelia vnikli do domu, zbili ich, spútali a žene strhli z tela rôzne šperky. Po hrozbách zabitím z domu ukradli 35-tisíc korún (1 161,79 €). Muž sa po útoku liečil dva týždne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu