Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krádež súčiastok vo výrobnom závode: Bratislavská polícia obvinila šesť osôb

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Polícia obvinila šesť osôb v súvislosti s krádežou súčiastok z jedného z výrobných závodov v Bratislave. V prípade preukázania viny hrozí 37-ročnému Petrovi P., 32-ročnému Danielovi K., 31-ročnému Jánovi M., 45-ročnému Marošovi G., 57-ročnému Imrichovi V. a 30-ročnému Zsoltovi N. trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Informovala o tom hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Silvia Šimková.

archívne video

Polícia vyšetruje krádež v predajni s elektronikou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Priblížila, že obvinení mali postupne odcudziť väčšie množstvo rôznych súčiastok z areálu jedného z výrobných závodov v Bratislave. "Tie následne uskladnili na rôznych miestach v Bratislavskom a Trnavskom kraji a ďalej predávali za finančnú odmenu. Týmto svojím konaním spôsobili celkovú škodu v doposiaľ zistenej hodnote 766.713,30 eura," priblížila.

Mužov polícia 16. apríla obmedzila na osobnej slobode. Následne s nimi vyšetrovateľ vykonal potrebné úkony v zmysle zákona. "Po ich vykonaní bol spracovaný podnet na návrh na vzatie obvinených do väzby, ktorý súd akceptoval v piatich prípadoch," dodala Šimková.

Viac o téme: SúčiastkyPolícia KrádežBratislavaVýrobný závod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu