Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pancierovú limuzínu mal Kmec požičanú: Havária cestou na Ukrajinu, v aute mal byť aj samopal!

Peter Kmec
Peter Kmec (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Účastníkom stredajšej dopravnej nehody na diaľnici D1 bola podľa našich zistení vládna limuzína. Kolóna sprevádzaná policajtmi na motorkách smerovala von z Bratislavy a podľa svedkov nestihol vodič vládnej audiny dobrzdiť a vrazil do pred ním stojaceho auta. V pancierovom vozidle sedel vicepremiér Peter Kmec, ktorý smeroval na Ukrajinu.

Podľa našich informácií sa nehoda stala o 16:20 a vinníkom mal byť vodič vládnej limuzíny. Ten nestihol vozidlo dobrzdiť a vrazil do pred nim stojaceho auta, ktoré šoférovala žena s malým dieťaťom na zadnom sedadle. Bratislavská polícia udalosť potvrdila s tým, že išlo iba o škodovú udalosť a nemajú informácie ani o zranených ani o pasažieroch vládneho auta.

Samopal a dva zásobníky

Jednalo sa o auto, ktoré používa aj samotný premiér, keďže ide o pancierové vozidlo a využíva sa na prepravu pri nebezpečných pracovných cestách. Robert Fico ho podľa zistení Plus 7 dní požičal podpredsedovi vlády pre Plán obnovy a odolnosti Petrovi Kmecovi, ktorý smeroval na pracovnú cestu na Ukrajinu. Týždenník ďalej informuje, že na mieste spolujazdca bol v limuzíne položený samopal a dva zásobníky.

Kmec sa vo štvrtok v Užhorode stretol s podpredsedníčkou ukrajinskej vlády Yuliou Svyrydenko. „V stredu v popoludňajších hodinách bolo v Bratislave na Prístavnom moste účastníkom dopravnej nehody služobné motorové vozidlo zapožičané podpredsedovi vlády Petrovi Kmecovi. Viedol ho príslušník úradu pre ochranu ústavných činiteľov. Pri nehode sa nikto nezranil a prišlo len k materiálnym škodám na motorových vozidlách," informovala Kmecova hovorkyňa Loretta Pinke.

Viac o téme: NehodaSamopalVládna limuzínaPeter Kmec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu